villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

ALUMNI

Poštovane koleginice i kolege, dragi diplomirani studenti svih nivoa studija Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo!

Vi ste završili svoje studije i stekli diplomu Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, ipak, nadamo se da se ovim neće završiti i naša saradnja. Želeli bismo da uspostavimo i održimo dobre kolegijalne i poslovne odnose sa vama, na obostrano zadovoljstvo i korist.

U cilju umrežavanja, informisanja, razmene iskustva i znanja, međusobne komunikacije alumnista Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, kao i održavanja veze Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo sa svojim diplomiranim studentima odlučili smo da formiramo Alumni klub Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo.

Formiranje jedinstvene baze diplomiranih studenata Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo omogućiće, u narednom periodu, formiranje kluba alumnista Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, sa ciljem povezivanja i razvijanja saradnje između Škole, alumnista Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, kao i preduzeća, organizacija ili institucija u kojima ste ili ćete biti zaposleni.

Zadatak našeg Alumni kluba je da omogući nastavak druženja uspostavljenog u toku studija i doprinese jačanju struke. Drugi njegov važan zadatak je da pruži pomoć diplomiranim studentima i uspostavi aktivnu i konstantnu saradnju Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo s jedne, i privrede i društva s druge strane. Ponovnim uspostavljanjem kontakata, ostvarivanjem i unapređenjem stručne, obrazovne, poslovne i lične međusobne saradnje – između onih koji se bave istom ili sličnom profesijom, doprinosi se poboljšanju kvaliteta i života u Školi, promovisanju i angažovanju obrazovnih i istraživačkih kapaciteta Škole, promovisanju struka i unapređenju kvaliteta i društvenog života alumnista Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo. Očekujemo da će ovaj klub, na osnovu iskustva članova Alumnija, Odseku dati i korisne informacije potrebne za unapređenje studijskih programa, nastavnih metoda, prenošenje praktičnih znanja i slično.

Da biste postali član Alumnija Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, potrebno je da popunite formulal koji možete da preuzmete OVDE i posaljete ga na: alumni@visokatehnicka.edu.rs. Članstvo u Alumniju je dobrovoljno i besplatno.

Članstvom u Alumniju stičete mogućnost bržeg i lakšeg rešavanja poslovnih problema i dilema, kao i ostvarivanje različitih poslovnih aranžmana, na osnovu očekivane prakse dobrih odnosa između članova Alumnija.

Vaše primedbe, sugestije, ideje i predlozi koji bi doprineli poboljšanju rada Alumni kluba Odseka Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo su svakako dobrodošli! Možete ih poslati na mejl: alumni@visokatehnicka.edu.rs , a mi ćemo se potruditi da ih maksimalno uvažimo.

Comments are closed.

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  март 2021.
  П У С Ч П С Н
  « феб    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031