villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

LABORATORIJA ZA CAD/CAM

 

U okviru laboratorije za programiranje CNC sistema u kojoj se naši studenti obučavaju i stiču praktična znanja, nalaze se sledeće mašine:

 • CNC glodalica-graverka (tri ose);
 • Mašina za sečenje materijala abrazivnim vodenim mlazom (PTV Water Jet);
 • 3D printer;
 • 3D skener SENSE.

Mašine i računari su dostupni studentima svakog radnog dana u prepodnevnim časovima sve do početka nastave. Naš nastavni kadar specijalizovan za programiranje CNC mašina uvek je na raspolaganju studentima koji žele da stiču nova i usavšavaju postojeća znanja iz ove oblasti. Trudimo se da pratimo razvoj novih tehnologija i u skladu sa tim, stalno obogaćujemo i opremamo naše laboratorije savremenim uređajima s ciljem da iz naše škole izlaze inženjeri spremni za rad u poslovno-proizvodnim sistemima.

U cilju poboljšanja praktične nastave škola uspostavlja saradnju sa drugim fakultetima, školama i preduzećima iz oblasti proizvodnog mašinstva, kako bi se naši studenti upoznali sa što više različitih tehnologija i osposobili za primenu svojih znanja u praksi po završetku škole.

Ovde možete pogledati snimke obrade komada sa četiri stezanja i graviranje sa glodalom 0,8 mm, na glodalici EMCO-F1-CNC.

 

Leave a Reply

23  +    =  30

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  октобар 2021.
  П У С Ч П С Н
  « сеп    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031