villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

O školi

Visoka tehnička škola strukovnih studija je škola sa višedecenijskom tradicijom. Osnovana je 1974. godine sa ciljem da, uz praćenje najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća, obrazuje profile inženjera orijentisane tržišnoj privredi.

I danas je Visoka tehnička škola u samom vrhu obrazovnog sistema Srbije, sastavljena od stručnog profesorskog kadra i moderno opremljena.

Nastavu izvode profesori koju su postigli značajne rezultate u domenu proizvodne prakse, tehničkih delatnosti, CNC upravljanja, fleksibilnih sistema, upravljanja organizacijom proizvodnje, menadžmenta, kao i kompjuterskih tehnologija.

Po svojoj opremljenosti i sadržajima koje nudi za edukaciju studenata Visoka tehnička škola je jedinstvena u Srbiji jer pored Vodenog noža, kao kapitalne investicije, u svom sastavu ima i kabinet za programiranje informacionih sistema, kabinet sa upravljačkim jedinicama za programiranje i izradu predmeta, radionicu sa CNC mašinama za obradu metala i CNC vezama, fleksibilnu tehnološku liniju sa robotom kao poslužiocem, kabinete za programiranje i informatiku, kompjutersko grafičko  inženjerstvo. Uz ovakve uređaje Visoka tehnička škola pruža optimalne uslove za realizaciju svojih nastavnih planova i programa stavljajući akcenat na  praktično osposobljavanje studenata i njihovu pripremu za profesionalan rad.

Leave a Reply

6  +  3  =  

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  мај 2022.
  П У С Ч П С Н
  « апр    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031