villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Polaganje stručne prakse – studenti sa smera Industrijsko inženjerstvo (specijalističke studije)

 

Poštovani kolega/koleginice,

Želim da te obavestim o načinu polaganja predmeta Stručna praksa na specijalističkim studijama kao nastavnik praktične nastave koji je određen za studijski program Industrijsko inženjerstvo.

Svaki student je u obavezi da preda nastavniku praktične nastave dnevnik stručne prakse ili u obliku seminarskog rada ili u obliku dnevnika odrađene prakse po danima.

Možeš me kontaktirati mejlom (slobodan.milosevic@visokatehnicka.edu.rs) kako bismo se dogovorili oko teme koju želiš da obrađuješ ili me možeš posetiti svakog radnog dana od 08,00 do 16,00h u Učionici 2.

Studenti koji su zaposleni mogu mi doneti overenu potvrdu iz firme i to će biti dovoljan dokaz za polaganje stručne prakse. U potvrdi je potrebno navesti naziv radnog mesta i poslove koje obavljaš na tom radnom mestu.

Ukoliko želiš u nekoj firmi da obaviš stručnu praksu možeš mi se obratiti i doći po uput.

Kada završiš svoj dnevnik stručne prakse, potrebno je da mi predaš i u indeksu ćeš dobiti potpis o obavljenoj stručnoj praksi. Ispit polažeš kod profesora Zajima Smajića i on će ti na osnovu ocene iz indeksa upisati ocenu u ispitni spisak.

Srdačan pozdrav,

Slobodan Milošević,
Nastavnik praktične nastave

 

Comments are closed.

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  октобар 2022.
  П У С Ч П С Н
  « сеп    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31