villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

Archive for the ‘Obaveštenja’ Category

Konsultacije kod prof. Radiše Žunjanina

 

Konsultacije kod profesora Radiše Žunjanina zakazane za sredu, 28. 06. u periodu od 12,30 do 14,30h odlažu se i održaće se u petak (30.06) u istom terminu u kabinetu br. 8.

Mr Radiša Žunjanin

TURNIR U MALOM FUDBALU – informacije

Dragi studenti,

U sredu, 28. juna 2017. godine održaće se prvi po redu turnir u malom fudbalu „VTŠ KUP 2017“ za sve studente Visoke tehničke škole Beograd.

Svi studenti koji su se prijavili potrebno je da na dan odigravanja turnira u 14,00h budu ispred škole i sa sobom ponesu sportsku opremu (šorts, majica, patike,…), a za odigravanje utakmica obezbeđena je dodatna sportska oprema (markeri).

Najpre će se žrebom odrediti sastav ekipa i sastav grupa. Na turniru će učestvovati 6 ekipa (podeljene u dve grupe). Broj igrača na terenu je 4+1 sa jednom ili više zamena.

Turnir počinje u 16,30h a sve utakmice traju 20 minuta (2×10 min poluvreme + pauza). Raspored odigravanja svih ostalih utakmica i propozicije takmičenja videćete za zapisničkim stolom pored terena.

Obezbeđeno je osveženje za sve učesnike, a preporuka studentima je da ponesu sa sobom hranu.

Takođe, svi studenti koji se još uvek nisu prijavili, mogu se prijaviti nastavniku praktične nastave, Slobodanu Miloševiću SMS porukom na broj telefona: 060/5478928.

Pozivamo sve studente da budu učesnici naše manifestacije i kao navijači na turniru čiji je osnovni cilj druženje i zabava.

Dobrodošli!
Vaša Visoka tehnička škola Beograd

Održana vežba na mašini za vodeno sečenje materijala

 

U sredu 21.06. studenti su sa nastavnicima praktične nastave posetili školsku Laboratoriju za sečenje materijala mlazom vode. Vežba je organizovana za studente svih godina studija, a svi koji su prisustvovali imali su priliku da samostalno projektuju predmete i nakon programiranja mašine iste i izrade, o čemu svedoči galerija koju možete pogledati u nastavku.

U cilju povećanja časova iz oblasti praktične nastave škola će se truditi da u budućnosti organizuje više ovakvih ili sličnih vežbi i obuka za sve zainteresovane studente. Takođe, svi studenti mogu na pomenutoj mašini izrađivati svoje seminarske i/ili završne radove.

Nastavnici praktične nastave

Objektno orijentisano programiranje – USMENI ISPIT, ponedeljak 21.6.

 

Na usmeni ispit iz predmeta Objektno orijentisano programiranje u ponedeljak 26.06.2017. godine u Internet centru pozivaju se sledeći studenti:

  1. početak u 12,30h: Aleksandar Popović, Marko Ristić, Nikola Jovanović, Đorđe Tomić, Dragan Kovačević, Vladimir Kukučka, Lazar Stokić, Dejan Ivanović, Filip Ivanović, Marijana Cvetković;
  2. početak u 13,00h: Aleksandar Cvetković, Nikola Radovanović, Nenad Stolić, Denis Kuga, Vuk Bakić, Adam Sinanić.

Predmetni nastavnik,
Dr Đorđe Dihovični

MATERIJALI – rezultati ispita

 

Rezultate ispita iz predmeta Materijali održanog 15.6. možete pogledati OVDEpdf

Svi studenti koji sa ostvarnim predispitnim obavezama i rezultatima ispita imaju zbir poena od 52 pa naviše se pozivaju na upis ocena/usmeni ispit 23.06.2017. u kabinetu broj 7 sa početkom u 12,00 časova.

Nastavnik praktične nastave,
Tijana Stožinić

Kompjutersko projektovanje 1 – ODLAGANJE ISPITA

 

Obaveštavamo studente koji su prijavili ispit iz predmeta Kompjutersko projektovanje 1 a nisu polagali (grupe IV, V, VI) da je ispit odložen.

Ispit će se održati u petak 23.6. u 10,00h u Sali IV.

Predmetni nastavnik, dr Danijela Živojinović

Nastavnik praktične nastave, Slobodan Milošević

Engleski jezik 2 – REZULTATI ISPITA

 

Rezultate ispita iz predmeta Engleski jezik 2 možete pogledati OVDEpdf

Predmetni profesor,
Dr Sandra Stefanović

Studenti druge godine u poseti LG akademiji

 

U četvrtak 15. juna studenti druge godine bili su u poseti LG akademiji.

U LG akademiji održano je predavanje na kome su studenti slušali o razvijenom dodatku za AutoCAD od strane LG-a pomoću kog mogu projektovati instalacije koristeći unapred definisane delove i mašine.

Studenti su aktivno učestvovali u predavanju i od strane predavača bili pozvani da i sami nešto nacrtaju, u čemu su bili uspešni.

20170615_131633

Zahvaljujem se svima koji su se odazvali pozivu. Nadam se da je svim studentima predavanje bilo interesantno i korisno.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

Kompjutersko projektovanje 2 – termin ispita

 

Ispit iz predmeta „Kompjutersko projektovanje II“ obaviće se u UTORAK 20.06.2017.god. u sali IV sa početkom u 18h.

Predmetni nastavnik,
Dr Danijela Živojinović

↓