villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

Archive for the ‘Obaveštenja’ Category

Prezentacija i praktična vežba „Ispitivanje zavarenih spojeva metodama bez razaranja“

 

Obaveštavamo studente svih godina i nivoa studija da će se u ponedeljak, 18/12/2017. godine održati prezentacija i pokazna vežba pod nazivom „Ispitivanje zavarenih spojeva metodama bez razaranja“ u saradnji naše škole sa firmom KONMAT iz Beograda.

Prezentacija će se održati u Amfiteatru 3, s početkom u 18,00 časova i napominjem da mogu prisustvovati svi studeti i profesori Visoke tehničke škole.

Pored usmene prezentacije posetioci će biti u prilici da na delu vide kako funkcionišu različiti tipovi uređaja za ispitivanje zavarenih spojeva metodama bez razaranja, ali i da sami učestvuju u vežbi i vrše ispitivanja.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

MERENJE I KONTROLA – rezultati kolokvijuma

 

Rezultate kolokvijuma i same radove iz predmeta Merenje i kontrola možete pogledati svakog radnog dana u Kancelariji 5. posle 10,00h.

Predmetni nastavnik,
Dr Vesna Šotra

Operativni sistemi i korisnički softveri – polaganje II kolokvijuma po grupama

 

Drugi kolokvijum iz predmeta Operativni sistemi i korisnički softveri će se održati u sredu, 13/12/2017. god po grupama koje možete pogledati OVDEpdf

Kolokvijum se polaže u Sali IV.

Predmetni nastavnik,
dr Miroslav Medenica

 

KOMPJUTERSKO PROJEKTOVANJE 2 – rezultati kolokvijuma

 

Rezultate prvog kolokvijuma iz predmeta Kompjutersko projektovanje 2 možete pogledati OVDEpdf

Predmetni nastavnik,
Dr Danijela Živojinović

Zavarivanje i spajanje materijala – KOLOKVIJUM

 

Kolokvijum iz predmeta Zavarivanje i spajanje materijala održaće se u ponedeljak, 11/12/2017. godine u 18,00 časova u Amf. III.

Nastavnik praktične nastave,
Nemanja Mor

JANUARSKI ISPITNI ROK – prijava ispita (11. – 22. decembar)

 

Obaveštavamo sve studente da će PRIJAVA ISPITA za JANUARSKI ispitni rok početi u ponedeljak 11. decembra i trajaće do petka 22. decembra 2017. god.

Molimo sve studente da na vreme izvrše prijavljivanje ispita kako bi izbegli troškove naknadne prijave.

Samofinansirajući studenti su u obavezi da na žiro račun škole (840-2054666-92) uplate 800,00 dinara po prijavljenom ispitu (uplaćuje se u banci ili pošti i iznos svih ispita može se uplatiti na jednoj uplatnici). 

Prijavljivanje ispita se vrši na šalteru škole uz indeks u periodu od 12,00 do 15,00 časova.

Želimo vam puno uspeha u predstojećem ispitnom roku.

Studentska služba

RAČUNARSKI ALATI – rezultati kolokvijuma

 

Finalne rezultate kolokvijuma iz predmeta Računarski alati možete pogledati OVDE.  pdf

Predmetni nastavnik,
dr Đorđe Dihovični

Upravljanje projektima, Biznis plan – KOLOKVIJUMI

 

Kolokvijum iz predmeta Upravljanje projektima održaće se u sredu, 20/12/2017. god u 13,00h, dok je kolokvijum iz predmeta Biznis plan zakazan za 21/12/2017. god. u 13,00h.

Predmetni nastavnik,
Dr Miloš Petronijević

PROMENA TERMINA KONSULTACIJA – prof. Danijela Živojinović i prof. Nada Ratković Kovačević

 

Konsultacije kod profesorke dr Danijele Živojinović održaće se u petak (01.12.2017.) od 15,00 do 17,00 časova u Sali IV.

Nadoknada konsultacija od 21.11.2017. god kod profesorke dr Nade Ratković Kvačević održaće se u petak (01.12.2017.) od 16,00 do 18,00 časova u kabinetu 10.

↓