villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Stručna praksa

 

Stručna praksa se prijavljuje i polaže kao bilo koji drugi ispit predviđen nastavnim planom i programom. Student pre odbrane završnog rada mora položiti ispit iz predmeta Stručna praksa, što je ujedno i uslov za odbranu završnog rada.

 

Obaveštavamo sve kolege koji polažu predmet STRUČNA PRAKSA na osnovnim i speijalističkim studijama da se ispit polaže kod profesora koji su određeni po studijskim programim, odnosno po modulima (osnovne studije).

Osnovne studije:

 1. Kompjutersko projektovanje i modeliranje – dr Danijela Živojinović;
 2. Kompjuterizovani proizvodni sistemi – dr Vesna Šotra;
 3. Industrijsko inženjerstvo sa informatikom – dr Đorđe Dihovični;
 4. Energetska efikasnost i zelena energija- dr Zoran Lalić.

 

NAPOMENA:

Studenti će svoje Dnevnike stručne prakse predavati nekom od nastavnika praktične nastave, kod kojih će ispunjavati i predispitne obaveze (odlazak na praksu u preduzeća…). Nakon ispunjenih predispitnih obaveza i predatog Dnevnika stručne prakse, nastavnik praktične nastave će u indeks upisati ocenu i student sa indeksom izlazi na ispit kod profesora koji je određen po studijskom programu, odnosno modulu, i on će ocenu upisati u ispitni spisak. Tek tada je student zvanično položio predmet Stručna praksa.

Studetni će svoje dnevnike praske predavati nastavniku praktične nastave za OSNOVNE i SPEIJALISTIČKE  studije:

Nemanja Mor (učionica 1).


Stručna praksa  II (MASTER STRUKOVNE STUDIJE) polaže se kod profesora dr Slobodana Stefanovića.

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  септембар 2020.
  П У С Ч П С Н
  « авг    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930