villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Stručna praksa

 

Stručna praksa se prijavljuje i polaže kao bilo koji drugi ispit predviđen nastavnim planom i programom. Student pre odbrane završnog rada mora položiti ispit iz predmeta Stručna praksa, što je ujedno i uslov za odbranu završnog rada.

 

Obaveštavamo sve kolege koji polažu predmet STRUČNA PRAKSA na osnovnim i speijalističkim studijama da se ispit polaže kod profesora koji su određeni po studijskim programim, odnosno po modulima (osnovne studije).

Osnovne studije:

 1. Kompjutersko projektovanje i modeliranje – dr Danijela Živojinović;
 2. Kompjuterizovani proizvodni sistemi – dr Vesna Šotra;
 3. Industrijsko inženjerstvo (OSS i SSS) – dr Đorđe Dihovični;
 4. Energetska efikasnost i zelena/čista energija- dr Zoran Lalić.

 

NAPOMENA:

Studenti će svoje Dnevnike stručne prakse predavati nekom od nastavnika praktične nastave, kod kojih će ispunjavati i predispitne obaveze (odlazak na praksu u preduzeća…). Nakon ispunjenih predispitnih obaveza i predatog Dnevnika stručne prakse, nastavnik praktične nastave će u indeks upisati da je studnt izvršio predispitne obaveze i student sa indeksom izlazi na ispit kod profesora koji je određen po studijskom programu, odnosno modulu, i on će upisati u ispitni spisak da je student položio predmet Stručna praksa. Tek tada je student zvanično položio predmet Stručna praksa.

Studetni će svoje dnevnike praske predavati nastavniku praktične nastave za OSNOVNE i SPEIJALISTIČKE  studije:

Nemanja Mor (učionica 1).


Stručna praksa  II (MASTER STRUKOVNE STUDIJE) polaže se kod profesorke dr Danijele Živojinović

Leave a Reply

22  +    =  28

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  август 2021.
  П У С Ч П С Н
  « јул    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031