villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo studente da će od ponedeljka, 24.03.2014. godine, profesorka Danijela Živojinović nastaviti da održava konsultacije i predavanja u terminima predviđenim rasporedom.

Vreme i mesto održavanja konsultacija: ponedeljak, 16:00 – 18:00 časova, Internet centar

NAPOMENA:

Studenti koji u martovskom ispitnom roku nisu polagali ispite iz predmeta Kompjutersko projektovanje i Kompjutersko projektovanje II, mogu polagati u ponedeljak, 24.03.2014. god. i u sredu, 26.03.2014. god. u periodu od 16:00 – 18:00 časova.

 Sekretarijat Škole

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply