villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

POČETAK NASTAVE – sreda, 01.10.2014. u 14:30 časova

Poštovane kolege,

Obaveštavamo vas da će nastava na osnovnim strukovnim studijama početi u sredu, 01.10.2014. godine, s početkom u 14:30 časova.

Raspored nastave za sve godine studija i sve studijske programe će biti blagovremeno objavljen na sajtu i oglasnoj tabli škole.

Nastava na specijalističkim strukovnim studijama će početi u četvrtak, 02.10.2014. godine, prema rasporedu koji će biti blagovremeno objavljen na sajtu i oglasnoj tabli škole.

Sekretarijat Škole

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply