villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

NOVE PROIZVODNE TEHNOLOGIJE – PRIPREMA ZA KOLOKVIJUM, utorak, 30.12. u 18,00h

Obaveštavam studente Specijalističkih studija da će se u utorak, 30. decembra. 2014. god., s početkom u 18,00 časova održati priprema za kolokvijum iz predmeta Nove proizvodne tehnologije. Priprema će se održati u učionici  br.1 (Laboratorija za programiranje CNC mašina).

Pre vežbi iz predmeta Nove proizvodne tehnologije održaće se nastava iz predmeta Prostiranje toplote i mase, prema rasporedu, s početkom u 17,00 časova, u amfitetatru III.

Nastavnik praktične nastave,

Ma Ivan Bijelić

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply