villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

RAČUNARSKI ALATI – vežbe za prvu grupu

Obaveštavam studente prve godine da će se vežbe iz predmeta RAČUNARSKI ALATI, zakazane za ponedeljak, održati u sredu, 10. decembra 2014. god. u ranije određenom terminu (prva grupa spaja se sa drugom grupom).

Vežbe za prvu grupu se neće održati samo u ponedeljak, 08. decembra, zbog obaveza asistenta. Od naredne sedmice vežbe se održavaju prema rasporedu.

Saradnik u nastavi, Tijana Stožinić

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply