villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

TERMINI ODRŽAVANJA ISPITA – Tehničko crtanje, Mašinski elementi…

Ternini ispita – martovski ispitni rok:

Tehničko i Industrijsko crtanje, ponedeljak 9. 3. 2015. godine u 14:00 časova, Amfiteatar 3 (svako ko nije u mogućnosti da se pojavi u zadatom terminu jer mu se ispit poklapa sa predavanjima može da polaže u drugom terminu u dogovoru sa asistentom).

Elementi i prenosnici 1 ,Elementi i prenosnici 2 i Mašinski elementi, sreda 11. 3. 2015. god. u 14:00 časova, Amfiteatar 3 (svako ko nije u mogućnosti da se pojavi u zadatom terminu jer mu se ispit poklapa sa predavanjima može da polaže u drugom terminu u dogovoru sa asistentom).

Asistent, Kristian Čapo

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply