villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

KOMPJUTERSKO PROJEKTOVANJE 1 – raspored vežbi po grupama

Poštovane kolege,

Objavljen je raspored vežbi po grupama iz predmeta Kompjutersko projektovanje 1 za letnji semestar školske 2014/2015. godine.

Raspored vežbi za prvu grupu možete pogledati/preuzeti ovde.

Raspored vežbi za drugu grupu možete pogledati/preuzeti ovde.

Raspored vežbi za treću grupu možete pogledati/preuzeti ovde.

NAPOMENA:

Grupe su preliminarne i u dogovoru sa profesorom i asistentom mogu se menjati, ukoliko je neophodno.

Apelujemo na sve studente koji se do sada nisu prijavili da to učine što pre, kako bi se formirale konačne grupe i nastava počela nesmetano da se održava. Prijaviljivanje će trajati od ponedeljka, 02.03.2015. do srede, 04. 03. 2015. godine i vršiće se u Intenet centru od 12,30 do 14,30 časova.

Asistent, Slobodan Milošević

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply