villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

SVEČANA DODELA DIPLOMA – petak, 11. septembar 2015. god., s početkom u 17,00 časova (Amfiteatar 5)

Drage kolege,

Obaveštavamo Vas da će se SVEČANA DODELA DIPLOMA održati u petak, 11. septembra 2015. godine, s početkom u 17,00 časova u amfiteatru 5 (veliki amfiteatar).

Svi studenti koji su diplomirali u periodu od 11. septembra 2014. do 09. septembra 2015. godine mogu preuzeti svoju diplomu.

Pravo da preuzmu diplomu imaće samo studenti koji su blagovremeno izmirili sve obaveze prema školi. Studenti koji nisu izmirili svoje obaveze neće biti u prilici da preuzmu diplome.

Diplome se preuzimaju lično. Ukoliko student ne može doći na dodelu, umesto njega to može uraditi bilo koje lice sa overenim OVLAŠĆENJEM od opštine ili suda.

Studenti koji ne preuzmu svoje diplome na svečanoj dodeli, iste mogu preuzeti svakog ponedeljka u Studentskoj službi (Kancelarija 9.) u periodu od 12,00 do 14,00 časova.

NAPOMENA: Svečana dodela se organizuje i za studente osnovnih i specijalističkih studija u gorepomenuto vreme.

Sekretarijat Škole

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply