villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Stručna praksa – Poseta firmi Voxellab

 

Obaveštavam studente treće godine i specijalističkih studija da će se u okviru stručne prakse obaviti prva poseta firmi VOXELLAB iz Beograda, Trg Republike, Makedonska ulica br. 5 (TC Staklenac).

Poseta će se obaviti u četvrtak, 01.12. u 12,00 časova (skup na Trgu Republike je u 11,30h), a prijavljivanje možete izvršiti lično u kabinetu br. 2 ili putem mejla na adresu: slobodan.milosevic@visokatehnicka.edu.rs sa kontakt podacima: ime, prezime i broj indeksa. Poslednji rok za prijavljivanje je sreda, 30.11. do 15,00 časova.

S obzirom da je broj studenata ograničen na 10, molim  sve studente da se prijave na vreme. Ukoliko ste se prijavili, a iz nekog razloga ne možete prisustvovati praksi, potrebno je da što pre javite vaš izostanak, kako bi vaše mesto zauzeo drugi kolega.

O Voxellab-u

Voxellab je firma koja se bavi upotrebom, primenom i razvojem novih tehnologija. Firma je fokusirana na vrhunska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije, uključujući aditivnu 3D štampu, 3D skeniranje, 3D modeliranje i softverski razvoj. Njihov cilj je da naprave 3D revoluciju u Srbiji, čineći ove tehnologije budućnosti pristupačne svima.

Svi koji su zainteresovani za rad u pomentuoj oblasti imaće priliku da nauče puno korisnih i zanimljivih stvari.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  новембар 2016.
  П У С Ч П С Н
  « окт   дец »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930