villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

Studenti u poseti fabrici Ball Packaging

 

U sredu 23. 11. u okviru stručne prakse studenti treće godine i specijalističkih studija u prisustvu nastavnika praktične nastave obišli su fabriku kompanije Ball Packaging (fabrika za proizvodnju limenki) i upoznali se sa proizvodnim programom i tehnološkim postupkom proizvodnje limenki.

Poseta fabrici, podeljena u dva dela obuhvatila je usmenu i video prezentaciju u prvom i obilazak pogona sa mašinama u drugom delu.

Zbog dodatnog interesovanja studenata i profesora uskoro će biti organizovana još jedna poseta, a studenti će o programu obavljanja stručne prakse u pomenutoj fabrici biti blagovremeno obavešteni i detaljno upoznati..

Želimo da se zahvalimo svim studentima koji su se odazvali pozivu za posetu fabrici.

Takođe, zahvaljujemo se kompaniji Ball Packaging na gostoprimstvu i profesionalnosti njenih zaposlenih sa željom za nastavak saradnje.

 

Nastavnici praktične nastave,
Tijana Stožinić i Slobodan Milošević

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.