villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

PRAKTIČNA NASTAVA – poseta firmi SZR NENA u Inđiji

 

PRVA grupa

U okviru praktične nastave u četvrtak 15.12. u 12.00č, organizovana poseta I grupe studenata radionici „SZR NENA“, koja se na CNC mašinama bavi proizvodnjom delove za prese – balirke, u ulici Stevana Dečanskog 29, 22320 Inđija.

Prijavljivanje studenata III godine i specijalističkih studija u CNC kabinetu (učionica 1) svaki dan od 12.00 – 14.00č, kod nastavnika praktične nastave Ivana Bijelića. Broj prijavljenih je ograničen na 12.

 

DRUGA grupa

U okviru praktične nastave u petak 16.12. u 12.00č, organizovana poseta II grupe studenata radionici „SZR NENA“, koja se na CNC mašinama bavi proizvodnjom delove za prese – balirke, u ulici Stevana Dečanskog 29, 22320 Inđija.

Prijavljivanje studenata III godine i specijalističkih studija u CNC kabinetu (učionica 1) svaki dan od 12.00 – 14.00č, kod nastavnika praktične nastave Nemanje Mora. Broj prijavljenih je ograničen na 12.

 

1

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply