villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

STRUČNA PRAKSA – obavljene posete Ikarbusu i LG-u

 

U okviru stručne prakse studenti treće godine osnovnih i prve godine specijalističkih studija obavili su posete fabrici autobusa Ikarbus i predstavništvu LG-a za klimatizaciju, grejanje i hlađenje sa sedištem u Beogradu.

Studenti su se u pogonu fabrike Ikarbus upoznali za tehnološkim postupkom proizvodnje autobusa, posetili projektni biro fabrike za razvoj proizvoda i saznali u kojim to CAD softverima rade projektanti u toj fabrici.

U LG akademiji održano je predavanje na kome su studenti slušali o razvijenom dodatku za AutoCAD od strane LG-a pomoću kog mogu projektovati instalacije koristeći unapred definisane delove i mašine. Studenti su aktivno učestvovali u predavanju i od strane predavača bili pozvani da i sami nešto nacrtaju, u čemu su bili uspešni.

U obe pomenute institucije je moguće obavljati stručnu praksu uz uredno overen uput za stručnu praksu, za šta su studenti pokazali interesovanje.

Zahvaljujem se svima koji su se odazvali pozivu i pokazali zavidan nivo interesovanja i znanja.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  децембар 2016.
  П У С Ч П С Н
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031