villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

STRUČNA PRAKSA – Poseta Informatičkom centru Instituta za majku i dete

 

Obaveštavam studente TREĆE godine i SPECIJALISTIČKIH studija da će u sredu, 28.12. biti organizovana poseta Informatičkom centru i Server sali Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije.

Poseta počinje u 15,30h, a skup studenata je ispred škole u 15,00h odakle ćemo svi zajedno krenuti put Instituta koji se nalazi u ulici Radoja Dakića 6-8 na Novom Beogradu.

Za posetu se možete prijaviti slanjem podataka (ime, prezime, br. indeksa) mejlom na adresu: slobodan.milosevic@visokatehnicka.edu.rs, s tim da prednost imaju studenti sa modula Industrijsko inženjerstvo sa informatikom. Svi ostali zainteresovani studenti će biti na spisku do ograničenog broja od 20.

Poseti će pored studenata prisustvovati i prof. dr Nebojša Stefanović i Slobodan Milošević, nastavnik praktične nastave.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply