villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Stručna praksa – poseta LG akademiji

 

U sredu, 14. decembra biće organizovana poseta studenata prostorijama kompanije LG i LG Akademiji. Poseta se organizuje u okviru stručne prakse, a za nju se putem mejla: slobodan.milosevic@visokatehnicka.edu.rs mogu prijaviti zainteresovani studenti treće godine i specijalističkih studija.

Broj studenata koji mogu prisustvovati je ograničen na 15. Apelujem na studente koji su se prijavili, a iz nekog razloga ne mogu prisustvovati poseti, da na vreme jave, kako bi njihovo mesto mogao zauzeti neko od preostalih prijavljenih kolega.

Predavanje u LG Akademiji počinje u 9,30h, a skup studenata je u 9,00h ispred zgrade u kojoj se nalazi LG, u ulici Španskih boraca 3/III na Novom Beogradu. Radi lakšeg snalaženja pogledajte mapu i fotografiju poslovnog centra (Blue House).

Ovo je jedna od nekoliko poseta LG-u koje će u narednom semestru biti organizovane i svi zainteresovani će dobiti šansu da čuju predavanja.

lglslider2-1-0

O LG Akademiji – Tema predavanja je usmerena projektantima koji koriste AutoCAD softver sa specijalno razvijenim dodatkom od strane LG-a, LATSCAD-om. Studenti će u toku predavanja naučiti kako da instaliraju LATSCAD dodatak, kreiraju nov projekat, uvezu crtež iz AutoCAD-a, i principe rada sa dodatkom.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  децембар 2016.
  П У С Ч П С Н
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031