villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Overa semestra i odabir izbornih predmeta

 

Obaveštavamo sve studente TREĆE godine i SPECIJALISTIČKIH studija da će se OVERA SEMESTRA i odabir IZBORNIH PREDMETA za letnji semestar vršiti na šalteru škole u periodu od ponedeljka 16.01. do petka 27.01.2017. godine.

Studenti će na šalteru dobiti obrazac sa spiskom predmeta na studijskom programu kome pripadaju. U letnjem semestru od 6 ponuđenih biraju se 3 predmeta (osnovne studije) i od 4 biraju se 2 (specijalističke studije). Apelujemo da vodite računa o tome na kom modulu birate izborne predmete (svaki student je odabrao modul prilikom upisa treće godine). Na studijskim programima specijalističkih studija nema modula!.

NAPOMENA: Odlučivanje o tome koji će izborni predmet slušati je obavezno za sve studente pomenutih godina studija kako bi se na vreme formirale grupe i napravio raspored nastave prema odabranim predmetima.

Studentska služba 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  јануар 2017.
  П У С Ч П С Н
  « дец   феб »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031