villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

Stručna praksa – uputstvo za pisanje dnevnika prakse

 

Studenti TREĆE godine i SPECIJALISTIČKIH studija u Januarskom ispitnom roku mogu polagati ispit iz predmeta Stručna praksa i ovde mogu pročitati NAČIN POLAGANJA.

Stoga smo za pomenute studente pripremili određeno Uputstvo za pisanje dnevnika stručne prakse koje mogu koristiti (ali ne moraju).

Načelno, dnevnik stručne prakse može biti napisan na jedan od sledećih načina:

 1. u vidu seminarskog rada na određenu temu koju zadaje nastavnik praktične nastave (nastavnici su raspoređeni po studijskim programima) a koja će biti iz delatnosti onih firmi koje su studenti obišli u grupnim posetama;
 2. kao dnevnik sa opisom obavljenih poslova po danima (ukoliko student obavlja praksu u nekoj firmi);
 3. kao rad u kome će student opisati poslove koji se obavljaju u firmama koje je obišao u okviru grupnih poseta (naziv firme, kratka istorija, delatnost, proizvodni program, vrste poslova, itd.)

NAPOMENA: Studenti koji obavljaju praksu u određenoj firmi moraju nastavniku praktične nastave dostaviti potvrdu o obavljenoj praksi.

Nastavnici praktične nastave

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  јануар 2017.
  П У С Ч П С Н
  « дец   феб »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031