villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Kompanija COCA-COLA Hellenic bila je domaćin našim studentima

 

U utorak, 10. aprila kompanija COCA-COLA Hellenic ugostila je naše nastavnike i studente u okviru još jedne stručne prakse koje škola organizuje sa renomiranim firmama iz različitih industrijskih grana.

Iako COCA-COLA pripada prehrambenoj industriji, poseta je bila korisna našim studentima, budućim industrijskim i mašinskim inženjerima, koji su imali prilike da saznaju na koji način funkcioniše jedan ozbiljan sistem, odnosno brend „broj 1“ u svetu kakva je upravo kompanija COCA-COLA.

1. coca cola

Pored sjajne prezentacije, u kojoj su se studenti upoznali sa istorjatom, razvojem i statističkim podacima o Coca-Coli, obišli su i pogone za proizvodnju gaziranih i negaziranih napitaka, mineralne vode, hemijsku laboratoriju i odeljenje za prepradu sirupa. Videli smo na koji način se vrši transport tečnosti, kao i gotovih proizvoda u bocama. Takođe, upoznali smo se sa linijom za proizvodnju boca različitih oblika i veličina, kao i sa načinom kontrole kvaliteta u kompaniji COCA-COLA.

Zahvaljujemo se PR timu COCA-COLA kompanije na uspešno organizovanoj poseti, i na ljubaznosti, profesionalnom odnosu i spremnosti za odgovore na sva pitanja studenata i nastavnika.  U ime uspešne buduće saradnje, srdačno ih pozdravljamo.

 

Nastavnici praktične nastave,
Nemanja Mor i Slobodan Milošević

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  април 2018.
  П У С Ч П С Н
  « мар   мај »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30