villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

STUDENTSKA KONFERENCIJA AKADEMIJA STRUKOVNIH STUDIJA SRBIJE

 

 

SUSRETI VISOKIH ŠKOLA 2018

Manifestacija okuplja studente svih visokih škola strukovnih studija Srbije, a održaće se u periodu od 20.05. do 24.05.2018.godine u Sunčevom bregu (Bugarska), u hotelu „Kotva“4*, u trajanju od 5 dana (4 noćenja).

***Napomena:

Prijavljeni broj studenata koji učestvuje sa visokoškolske ustanove se ne može kasnije smanjivati.

Učesnicima je obezbeđeno: 4 puna pansiona po ceni od 105€, a puni iznos za aranžman se predaje predstavniku Organizatora najkasnije do 18.04.2018.

Cena prevoza će biti naknadno objavljena na oglasnoj tabli (očekuje se da bude 30-35€, kao prošle godine), kada će biti naveden i rok za plaćanje prevoza.

Informacije:

Hotel Kotva“4* nalazi se na granici između Sunčevog brega i Nesebara, ima bazen, mini akva park, terene za odbojku i košarku, konferencijsku salu sa projektorom, table za šah, stolove za stoni tenis, a plaža je udaljena od hotela oko 150m. U blizini hotela nalazi se Cacao Beach, najlepši deo plaže u Sunčevom bregu, a u baru La Cubanita, koji je do tog kompleksa, biće organizovane ceremonije i žurke.

Više informacija o hotelu i aranžmanu možete pogledati OVDE.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na Susretima visokih škola 2018.

Prijave možete da šaljete na adresu m.bojin.parlament@visokatehnicka.edu.rs

Kontakt telefon je +381 63 692 556

                                                                                                          PREDSEDNIK  STUDENTSKOG PARLAMENTA
Marko Bojin

                       

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

↓