villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Novosti

25.05.2022.: Obaveštenje o novom načinu prijave ispita možete pogledati OVDE.

Obaveštavaju se studenti upisani u VŠJ Valjevo da če se nastava iz predmeta  „Održavanje CNC sistema ” obavljati po mentorskom sistemu , te da se studenti koji su upisali ovaj predmet jave  profesoru   Svetomiru Simonoviću na e-mail adresu „svetomir.simonovic@visokatehnicka.edu.rs“.

 

Obaveštavaju se studenti upisani u VŠJ Valjevo koji nameravaju da za februarski ispitni rok 2022. godine prijave ispite iz predmeta „Mašinske konstrukcije” i  „Održavanje CNC sistema” da radi izvršenja predmetnih predispitnih obaveza, odnosno radi sticanja uslova za polaganje predmetnih ispita, pošalju seminarski rad profesoru   Svetomiru Simonoviću  najkasnije zaključno sa danom uoči održavanja predmetnih ispita do 17h  na e-mail adresu „svetomir.simonovic@visokatehnicka.edu.rs“.

 

Nastava iz predmeta „Merenje i kontrola“

Obaveštavaju se studenti III godine, koji slušaju predmet „Merenje i kontrola“, da se za sve informacije relevantne za predmet mogu obratiti predmetnom nastavniku Biočanin dr Stojku.

 

Nastava iz predmeta „Alati i pribori“

Obaveštavaju se studenti III godine, koji slušaju predmet “ Alati i pribori“, da se za sve informacije relevantne za predmet mogu obratiti predmetnom nastavniku Biočanin dr Stojku.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

  +  54  =  60

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  октобар 2020.
  П У С Ч П С Н
  « сеп   нов »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031