villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine

Uslovi za UPIS i OBNOVU druge, odnosno treće godine

 

STUDENTI KOJI SU NA BUDŽETU moraju ostvariti minimum 48 ESPB za upis druge godine, odnosno minimum 96 ESPB za upis treće godine, da bi ostali u istom statusu.

Studenti koji su stekli manje od 48 ESPB, odnosno manje od 96 ESPB, obnavljaju godinu, ali ostaju u statusu budžetskog studenta.

STUDENTI KOJI PLAĆAJU ŠKOLARINU moraju ostvariti minimum 37 ESPB za upis druge godine, odnosno minimum 74 ESPB za upis treće godine.

Studenti su stekli uslov za upis druge, odnosno treće godine, a imaju nepoložene ispite iz prethodne godine, moraju da obnove predmet/e koje nisu položili i imaju sledeće obaveze prema Školi:

 1. Naknada za obnovu predmeta koje nisu položili a prenose ih u narednu godinu i plaćaju 870 din po ESPB bodu (Primer: Predmet Materijali ima vrednost od 6 ESPB te obnova tog predmeta košta 6*870=5220). Naknada za obnovu predmeta uplaćuje se pri upisu na žiro račun Škole.

Prvu godinu studija obnavljaju studenti koji su stekli manje od 37 ESPB, drugu godinu studija obnavljaju studenti koji su stekli manje od 74 ESPB.

Studenti koji su plaćali školarinu a u prethodnoj godini su ostvarili najmanje 48 ESPB, stekli su pravo da studiraju na teret budžeta, ako budu rangirani u okviru ukupnog broja studenata čije se studiranje finansira iz budžeta. Ti studenti podnose zahtev (molbu)* direktoru Škole.

Rangiranje obuhvata studente upisane iste školske godine i vrši se polazeći od broja ostvarenih ESPB bodova i postignutog uspeha, po postupku utvrđenom opštim aktom.

Potrebna dokumenta za upis godine za sve studente:

 1. Popunjen obrazac za upis godine studija (dobija se na šalteru škole);
 2. Popunjena dva ŠV-20 obrasca (dobijaju se na šalteru škole);
 3. Indeks;
 4. Dokaz o uplati za obnovu predmeta (870*ESPB=) za studente koji nisu položili sve ispite iz prve, odnosno druge godine studija (svrha uplate: Prenos bodova)
 5. Studenti koji su na budžetu plaćaju 400 dinara za Zdravstveno potporno udruženje (plaća se u Studentskoj službi).

*Obrazac molbe se dobija na šalteru škole. Uz obrazac studenti podnose dokaz o uplati u iznosu od 2.000,00 dinara.

SVE UPLATE SE VRŠE NA ŽIRO RAČUN: 840-2054666-92

Sekretarijat Škole

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  август 2019.
  П У С Ч П С Н
  « јул    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031