villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Italijanska keramika, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Italijanska keramika, keramika, keramika beograd, oprema za kupatila, keramičke pločice, tuš kabine, slavine, sanitarije, parketi, zidne obloge od keramike, kamena, drveta, sanitarna oprema za kupatila, hidromasažne kade i kabine Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Visoka tehnička škola strukovnih studija danas

Visoka tehnička škola strukovnih studija postala je deo Akademije tehničkih strukovnih studija sa odsekom KOMPJUTERSKO-MAŠINSKO INŽENJERSTVO.

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Beogradu, danas jeste Odsek sa savremenim studijskim programima na osnovnim studijama: Kompjuterski mašinski sistemi, sa dva modula – Kompjutersko projektovanje i modeliranje i Kompjuterizovani proizvodni sistemi, te Industrijsko inženjerstvo i Energetska efikasnost i čista energija.

Od školske 2020/2021. Škola će  vrši upis na specijalističke strukovne studije na smer: Industrijko inženjerstvo.
Specijalističke studije traju 1 godinu, odnosno dva semestra.

Studijski program na master strukovnim studijama je: Kompjuterski mašinski sistemi. Master studije traju 2 godine, odnosno četiri semestra.

Usvojeni studijski programi rezultat su ozbilјnog ispitivanja savremenih kretanja u društvu i privredi, razvoja savremenih tehnologija, promena u sistemu obrazovanja, kod nas i u svetu, zahteva Bolonjske deklaracije i potreba usklađivanja sa ujedinjenom Evropom, i tzv. svetskom podelom rada.

Odsek KOMPJUTERSKO-MAŠINSKO INŽENJERSTVO, uz primenu savremenih principa edukacije, obrazuje mlade i kvalitetne stručnjake, sposobne da se uklјuče u tokove proizvodnje zasnovane na novim tehnologijama, kao i tokove savremenog menadžmenta i biznisa, koji prate kretanja kod nas i u svetu.

Studijski programi pokrivaju polјe tehničko-tehnoloških nauka u oblastima industrijsko inženjerstvo i mašinsko inženjerstvo, ali i interdisciplinarne, multidisciplinarne, transdisciplinarne i dvopredmetne studije.

Podrazumeva se da Odsek stvara uslove za kontinuirano usavršavanje nastavnog osoblјa i nabavku savremene opreme za izvođenje nastave, prateći tehnološku revoluciju koja, opet, traži inženjere sposobne da se uklјuče u delatnosti zasnovane na kompjuterizaciji, automatizaciji, manipulaciji znanja i obradi informacija.

U Akademiji tehničkih strukonih studija Beograd  akreditovana je Visokoškolska jedinica van sedišta Akademije u Valјevu i studijski program  Kompjuterski mašinski sistemi.

 

 

Leave a Reply

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  октобар 2020.
  П У С Ч П С Н
  « сеп    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031