villa u petrovcu, crna gora, na prodaju Izrada web sajtova, profesionali web site,izrada Web prodavnica, cloud hosting sajtweb servis napredne tehnologije, internet marketing, seo optimizacija sajtova, google adwords Ginekološka ordinacija, ginekolog, ginekološki pregled, ginekološki pregled novi beograd, ginekološki pregled beograd, ginekolog belville, kontracepcija, kondilomi, kolposkopija, ginekološka ordinacija

Visokoškolska jedinica NOVI SAD

 

Adresa: Radnička 20, 21 000 Novi Sad (E-gimnazija)
Tel: 021 469 626
Mob: 069 799 902
E-mail: visoka-tehnicka@e-gimnazija.org

 

Visokoškolska jedinica Novi Sad je organizaciona jedinica Visoke tehničke škole strukovnih studija iz Beograda. Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije je Odlukom br. 612-00-02409/2014-04 od 26.12.2014. godine akreditovala ovu visokoškolsku ustanovu i studijski program Industrijsko inženjerstvo sa informatikom.

E-gimnazija je gimnazija opšteg smera sa velikom primenom informatičkih tehnologija u nastavi. Osnovana je 2008. godine i do sada je izvela dve generacije maturanata, njih 110 je upisalo na prvom mestu tehničke fakultete i uspešno studiraju, ali ima i učenika na ekonomiji, pravu, poljoprivredi, turizmu, fiskulturi i medicini. Škola trenutno ima 250 učenika u redovnoj nastavi. Svaki učenik ima laptop kao i svaki naš profesor. Takođe, svaki učenik ima svoju i-mejl adresu i lako komunicira sa profesorima.

 

USLOVI UPISA

Škola upisuje prvu generaciju studenata strukovnih studija na smeru Industrijsko inženjerstvo sa informatikom. Nastavni plan i program je kreiran po ugledu na najsavremenije standarde i prati razvoj modernih tehnologija u industriji i ostalim granama privrede. Studije traju tri godine (6 semestara), a predmeti su jednosemestralni. Završetkom studija student stiče 180 ESPB. Stručna praksa je obezbeđena u najuspešnijim preduzećima u Novom Sadu i okolini.

Visokoškolska jedinica Novi Sad u školskoj 2016/2017. godini upisuje na osnovne strukovne studije 60 samofinansirajućih studenata u prvu godinu studija.

Pravo upisa imaju kandidati sa završenom srednjom školom u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju. Kandidati polažu klasifikacioni ispit iz matematike ili testa iz tehničko-tehnološke oblasti, opšte računarske tehnike i matematike (kombinovani test), po sopstvenom izboru. Prilikom upisa kandidati dostavqaju sledeća dokumenta:

 • diplomu o završenoj srednjoj školi (original i overena kopija),
 • svedočanstva svih razreda srednje škole (originali i overene kopije),
 • izvod iz matične knjige rođenih (original),
 • 3 fotografije (3,5×4,5 cm) za indeks koji dobijaju u školi,
 • dokaz o uplati na ime klasifikacionog ispita u iznosu od 5.000,00 dinara,
 • dokaz o uplati na ime manipulativnih troškova u iznosu od 5.000,00 dinara (uplaćuje se tek pri upisu, nakon polaganja klasifikacionog ispita).

 

VAŽNI DATUMI U VEZI SA UPISOM U PRVU GODINU školske 2016/2017. godine

 • Podnošenje dokumenata za upis – 27, 28. i 29. jun;
 • Prijemni ispit – 07. jul u 16,00 časova u E-gimnaziji
 • Upis primljenih kandidata – 14. jul u 16,00 časova u E-gimnaziji

 

STUDIJSKI PROGRAM

Strukturu studijskog programa po semestrima možete pogledati ovde.

 

NASTAVNI PLAN I PROGRAM

Nastavni plan i program možete pogledati ovdepdf

 

CILJ STUDIJSKOG PROGRAMA

Opšti cilj studijskog programa je da studenti usvoje principe profesionalne etike u svojoj struci, steknu sposobnost analize, sinteze i predviđanja rešenja i posledica, da se podjednako osposobe za samostalno rešavanje problema i za timski rad, steknu sposobnost primene znanja u praksi i praćenja novina u struci, kao i da razviju spretnost u komunikaciji i saradnji sa užim socijalnim i međunarodnim okruženjem.

Posebni cilj studijskog programa je obrazovanje strukovnih industrijskih inženjera – informatičara za potrebe poslovno-proizvodnih sistema Srbije, koji su sposobni da pripreme proizvodnju korišćenjem najnoviji informatičkih tehnologija.

 

OSPOSOBLJENOST DIPLOMIRANIH STUDENATA

Diplomirani studenti na studijskom programu Industrijsko inženjerstvo sa informatikom osposobljeni su da unapređuju i planiraju proizvodnju, upravljaju proizvodnjom, uvode standarde i sisteme kvaliteta, rade sa bazama podataka, kreiraju industrijske informacione sisteme, formiraju računarske mreže, programiraju internet aplikacije i dr.

 

STEČENO ZVANJE I STRUČNI NAZIV

Diplomirani studenti na studijskom programu Industrijsko inženjerstvo sa informatikom stiču 180 ESPB i stručni naziv: Strukovni inženjer industrijskog inženjerstva (skr.: struk. inž. ind. inž.).

 

GALERIJA

Na sledećem linku možete pogledati fotografije škole u VJ Novi Sad.

 

 


 

 

Comments are closed.

 • Kalendar vesti i obaveštenja

  јун 2022.
  П У С Ч П С Н
  « мај    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930